Nu ma hotarasc..Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc ca vreau sa imi deschid o firma, imi vine in minte numai faptul ca este teroare cu pregatitul hartiilor luna de luna. M-am gandit totusi si la o solutie care ar putea reprezenta un rol foarte importnt in succesul firmei pe care vreau sa o deschid. Adica, in loc sa ma ocup de toata hartogaraia, as putea contracta o firma care ofera servicii salarizare si uite asa sa se ocupe ei de tot ce este necesar. Plus ca ar mai fi un avantaj, acela ca nu ar trebui sa am un departament de HR la mine in companie. Iar daca faci un calcul simplu poti ajunge foarte repede la concluzia ca iesi mai ieftin sa ai o externalizare de acest tip, decat sa ai un intreg departament.
Totusi, ca sa nu ma arunc cu capul inainte o sa fac o mica cercetare de piata si o sa vad la ce concluzie ajung pentru ca nu poti sa deschizi o firma pur si simplu, fara sa te mai intereseze si alte detalii care pot face diferenta in ceea ce priveste supravietuirea ei pe piata sau inchiderea peste doar putin timp.
Cert este ca, pentru inceput, am discutat pe marginea acestui subiect cu mai multi oameni, care mi-au confirmat parerea, aceea ca este mult mai avantajos sa contractezi o astfel de firma decat sa te ocupi singur de tot ce inseamna hartii ale angajatilor.
Ramane sa va tin la curent cu decizia pe care o iau, idiferent de aceasta, precizandu-va totodata si motivarea pentru ce am hotarat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu