Orijen, hrana ideala pentru cainii si pisicile care se respecta

Animalele de companie au nevoie de carne in fiecare zi pentru a putea sa-si faca numarul si sa apere stapanii asa cum trebuie, sa se joace cu ei. Cu peste 80% carne proaspata, mancarea speciala de la orijen vanduta de magazinul online Animalul Fericit, la cel mai mic pret, este de o calitate unica, toate ingredientele fiind atent combinate pentru a oferi pisicilor si cainilor un meniu complet, bogat si echilibrat, in fiecare zi.

Pe animalulfericit.ro gasiti nu mai putin de 10 sortimente diferite marca orijen, o hrana superpremium pentru caini si pisici, cu un complex deosebit de fructe, legume, carne, plante, perfect echilibrate, fara cereale. Buna pentru orice talie si rasa de caini si pisici, orijen contine numai carne proaspata, special selectionata pentru a oferi proteinele necesare dezvoltarii armonioase a animalelor de companie. Hrana pentru caini contine pui dezosat, ficat de pui, herring integral, curcan dezosat, ficat de curcan, ou, salau, somon, organe de pui, legume si acizi grasi, vitamine si minerale esentiale pentru functionarea organismului in parametri normali. Sortimentul orijen Red este un tip aparte de hrana pentru catei, bazata pe cinci tipuri diferite de carne rosie si carne de peste-somon, hering, merlan, platica, salau, stiuca, somon, dar si plante, legume si fructe, cam 20-30%. Pisicile au la dispozitie hrana orijen pe baza de pui, somon, curcan, hering, cartofi russet, mazare, stiuca, curcan si multe plante si legume, vitamine si minerale din belsug, foarte bune pentru o sanatate de fier si energie cat cuprinde.

Plantele adaugate in fiecare tip de mancare intaresc organele, elimina toxinele si stimuleaza o metabolizare mai rapida si mai eficienta a hranei ingerate. Livrarea se face in 24 de ore oriunde in Romania, este gratuita in Bucuresti, daca depaseste 50 de lei, si in toata tara, daca sare de 150 de lei. Coletele ajung in 1-4 zile de la confirmarea comenzilor. Intrati si dvs. pe animalulfericit.ro si comandati mancare pentru caini si pisici sau alte animalute de companie si puteti beneficia de reduceri de 2% la anumite sortimente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu