Care sunt accesoriile indispensabile pentru costumul de mire

Sunt multiple accesorii pe care le poti asorta cu orice model de costume mire, insa nu la cantitate trebuie sa te gandesti cand vine vorba despre accesorii, ci la armonia cu intregul costum si la calitatea acestora. Daca iti doresti ca imaginea ta de mire sa fie desavarsita in ziua nuntii, nu ignora tema accesoriilor de costume mire, deoarece unele dintre ele iti sunt chiar indispensabile. Inainte de a alege orice fel de accesoriu, tine minte ca trebuie sa tii cont de modelul costumului tau, de tesatura din care a fost realizat si de culoarea acestuia.

Abia dupa ce ti-ai fixat ce anume ti-ai dori sa mai adaugi la costumul deja existent, ai putea sa vezi ce ti s-ar potrivi si ti-ar placea sa mai adaugi. Un accesoriu important pentru orice model de costume mire si pentru orice barbat, de altfel, sunt butonii pentru camasa. Poate parea ca butonii sunt un detaliu pe care il observa foarte putini oameni, insa, excelenta si eleganta consta in detalii. De aceea, pentru un barbat care vrea sa arate desavarsit in ziua nuntii lui, este important sa aiba niste butoni pe masura costumului pe care il imbraca. Butonii de calitate sunt inoxidabili si pot fi pastrati inca mult timp dupa ceremonie, de aceea, va pot servi si pentru alte ocazii. Un alt accesoriu important pentru orice model de costume mire este si batista care se poarta la buzunarul de sus al sacoului.

Ea nu are un rol practic, caci, de cele mai multe ori nu este folosita pentru destinatia ei initiala, dar reprezinta o mica pata de culoare, care se asorteaza cu papionul mirelui si creaza o armonie deplina. Exista si alte accesorii pentru care poti opta, cum ar fi esarfele, curele sau veste. Cel mai importante este sa fie alese in corespondenta cu intregul costum si sa-ti ofere confortul de care ai nevoie in ziua nuntii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu