Ce locuri sa vizitezi dupa transfer Beauvais Disneyland – Strada pisicii pescar

Atunci cand www.aeroshuttletransfers.ro se ocupa de tot parcursul excursiei tale la Paris si te ajuta sa iti organizezi sejurul, in timpul unui transfer Beauvais Disneyland tu te poti gandi la ce mai trebuie sa vezi in Paris. Iti dam noi o idee, pe care ar trebui sa o incluzi in traseul tau stabilit impreuna cu consilierii care vorbesc limba romana: Strada cea mai ingusta din Paris.

Asa cum Brasovul are de aratat faimoasa Strada Sforii, in Paris exista o strada foarte ingusta, cu o poveste foarte frumoasa de spus, pe care trebuie sa o traiesti ca sa o crezi. Dupa transfer Beauvais Disneyland mergi in cautarea legendelor urbane parisiene si opreste-te intai la cea mai ingusta strada. Pe langa acest record clar si usor de verificat, strada respectiva destine si faima de a purta cel mai ciudat nume. Desigur, acest aspect este mai greu de dovedit. Povestea spune ca in anul 1540, atunci cand a fost construita zona, pe strada cea ingusta locuia un alchimist care se afla in cautarea Pietrei Filozofale. In aceasta perioada, alchimistii erau priviti drept vrajitori periculosi, trimisi ai Satanei pe pamant si oamenii se temeau de ei. In epoca in care un transfer Beauvais Disneyland are loc in cateva minute, nu mai trebuie sa te temi de alchimie, dar trebuie sa stii ca personajul nostru se relaxa pescuid alaturi de motanul sau. Pisica era atat de iscusita la pescuit, incat uneori iesea singura pe chei pentru a aduce cina acasa. Din nefericire pentru pisica si alchimist, vecinii sai credeau ca cei doi sunt una si aceasi persoana, asadar au hotarat sa ucida pisica. Imediat dupa aceea, alchimistul a disparut pentru totdeauna, facandu-i pe locuitorii zonei sa respire usurati si sa se bucure ca au avut dreptate in presupunerile lor.

Tu gandeste-te ca dupa transfer Beauvais Disneyland poti sa admiri desenul sugestiv de pe unul dintre peretii care strajuieste strada cea mai ingusta din Paris si sa iti lasi mintea sa teasa o poveste demna de parcul Disneyland – Walt Disney va fi mandru de tine, iar copiii tai vor ramane cu o experienta de neuitat in urma excursiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu