Atuurile cosurilor cadou Paste pe care nu le poate depasi nici un alt cadou

Cand va ganditi la cosuri paste care ar fi cel mai mare atu al acestora? Evident, sunt o multime, de la aspectul deosebit, la produsele premium sau gestul in sine care e de apreciat. Raspunsul insa e mult mai simplu: cosurile cadou de Paste sunt cadouri deosebite si placute pe care orice si le-ar dori din partea sefului. Spre deosebire de o felicitare electronica sau reala, care nu are nicio utilitate, cosurile cadou si produsele din ele pot face parte din masa de Paste, se pot servi in familie, amintind de gestul nobil si foarte nimerit al sefului sau superiorului. Fara a fi bune numai de Paste, cosurile cadou se potrivesc in orice ocazie, la orice eveniment, calitatea si pretul lor gasindu-se fix in produsele premium care le compun.

Cosurile cadou vor fi tinute minte pentru mult timp si vor impresiona placut destinatarii 

Si tot niste cosuri paste sunt o alegere inspirata si pentru ca pot face suprize delicioase celor mai impatimiti gurmanzi. Daca, de exemplu, un angajat prefera produse internationale de calitate, fine, atunci puteti alege produse de care el nu a auzit sau pe care si-ar fi dorit sa le guste intr-o anumita perioada, intr-un anumit context. Aprecierea primita va fi una mult mai mare pentru ca, spre deosebire de orice alt cadou, cosurile paste sunt apreciate si tinute minte mult timp, intrucat angajatii pot vedea si gusta pe rand toate produsele, in compania prietenilor sau rudelor. De asemenea, expedierea rapida si produsele care se deterioreaza foarte greu fac din aceste cosuri paste cele mai inspirate tipuri de daruri pe care le poate oferi un patron dintr-o corporati tuturor angajatilor sau colaboratorilor.

Discounturi corporate pentru firme

La Gift Idea, primul magazin online ce a permis si personalizarea cosuri paste in functie de buget si de gusturile celor la care vor ajunge, aveti de ales din zeci de produse si cosuri gata facute, ambalate si decorate manual, pentru un plus de valoare adaugata pachetului in sine. Oferta contine bauturi alcoolice de cea mai buna calitate, ciocolata fina, praline belgiene, macarons, dulciuri premium sau cozonat traditional, vinuri de calitate etc.

Majoritatea produselor se livreaza in cosuri de rachita traditionale romanesti sau de import, tavite si cutii profesionale de calitate, care la randul lor sunt ambalate in cutii de carton CO3. In fiecare cos pot fi puse ce produse doreste clientul, cu ajutorul configuratorului online, ideile si gusturile fiind adaptate bugetului alocat pentru cadouri si produse, pentru ambalare si in cosuri sau cutii. Pentru fiecare comanda se ofera praguri de discounturi pentru firme depinzand de perioada in care se face comanda, reduceri fiind si pentru volum. Transportul este gratuit in toata Romania, prin curierat rapid, pachetele ajung in 48 de ore la clienti, sau in 72 de ore, daca se personalizeaza cosurile cadou.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu