Si barbatii iubesc bijuteriile!

Nu-i asa ca si tu ai observat ca tot mai multi barbati poarta cu mandrie bijuterii de tot felul? De la ceasuri, la bratari, inele si chiar cercei. Nimic rau in asta! Bijuteriile sunt accesorii irezistibile, insa, cand vine vorba de barbati, acestea trebuie purtate in ton cu varsta, cu momentul zilei, cu evenimentul la care participa etc. Daca nu se respecta anumite reguli de bun simt, barbati care poarta bijuterii (altele decat verigheta sau ceasul de mana) pot cadea in ridicol.

Vulgaritatea in materie de bijuterii este o problema frecventa, mai ales in randul barbatilor romani...cu avere. Ghiulurile uriase, lanturile impletite din aur de 24 de carate, ceasurile exagerat incrustate cu pietre pretioase sunt doar cateva dintre bijuteriile care incarca mainile si gaturile unora dintre reprezentatii romani ai sexului masculin. Asa NU! Ce-i mult strica intotdeauna!

Exista bijuterii dedicate barbatilor, cu scopul de a le pune in evidenta bunul gust, de a le definitiva tinuta intr-o maniera eleganta, rafinata. Referitor la bijuteriile pentru barbati, acestia se pot baza intotdeauna pe motto-ul “eleganta prin simplitate”. Daca in cazul femeilor, bijuteriile statement sunt apreciate, in cazul barbatilor bijuteriile voluminoase sunt de prost gust.

Bratari pentru barbati

Barbatii care adora sa poarte bratari, ar trebui sa le evite pe cele groase. Bratarile pentru barbati pot fi si ele cu pietre pretioase si semipretioase, insa in limita de bun simt caracteristica oricarei bijuterii deosebite, apreciate. Rolul pietrelor pretioase sau semipretioase in cadrul unei bijuterii este acela de a definitiva produsul, nu de a-l incarca.

Magazinul de bijuterii ZahirHome.ro vine in intampinarea barbatilor care iubesc bijuteriile cu o colectie de bratari cu pietre pretioase si semipretioase, ale carei caracteristici de baza sunt simplitatea, frumusetea si bunul gust. Combinatii reusite de culori, pietre naturale, bratari lucrate manual: acestea ar fi trei dintre caracteristicile colectiei de bratari pentru barbati, pe care o gasiti pe ZahirHome.ro.

Daca iti plac bratarile si daca iti place sa le porti cu frumusete si bun gust, indiferent de tinuta/ocazie/eveniment, cu siguranta vei alege un model de bratara handmade din magazinul de bijuterii ZahirHome.ro!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu