Medici promovati cu E-Card ca “Firma de Incredere”

Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK pune la dispozitie E-Cardul din cadrul site-ului “Firma de Incredere” , unde medicii romani de toate specializarile se pot promova online, cu activitatea lor, tratamentele pe care le aplica, conditiile in care isi desfasoara activitatea, schimburi de experienta, comunicare, experienta impartasita, pentru ca medicina din Romania sa-si arate si latura pozitiva.

CBOK a implementat si in Romania proiectul desfasurat la nivel european care a creat un un serviciu nou de promovare online care ofera firmelor statutul de "Firma de Incredere"! In trei zile lucrătoare, compania dumneavoastră va fi verificată si observata cu ajutorul algoritmul nostru - Coeficientul de Opinie, care valorizează totalitatea opiniilor negative existente la adresa acesteia în mediul online, denumite "fraze sensibile" – cuvinte, sintagme, sau reclamatii.

Acest soft special creat în directia aceasta verifica fiecare cabinet medical plecand de la parerile pacientilor existente în spațiul online si le include pe acelea care se bucura de reputatie bună pe o platformă online ce gazduieste programul “Firmă de Incredere”.

E-Cardul de pe pagina web a proiectului este accesibil pe toată perioada in care firma isi va desfasura activitatea. Taxa pentru activarea cartii de vizita electronica este unica, fapt ce poate fi confirmat de catre factura pe care v-o aduce curierul, unde veti putea gasi user-ul si parola pe care le veti folosi cand veti deveni propietarul un loc binemeritat din proiectul “Firma de Incredere”. Folosirea E-Card-ului nu mai necesita nici o cheltuiala suplimentara. Promovare online la preturi accesibile si modeste, tinand cont de preturile exagerate care se practica pentru si o secunda de reclama.

Medicii din Romania au fost multumiti cau au posibilitatea sa-si promoveze activitatea, competentele, programul de lucru, urgentele, totul fiind la un pret minimal si pentru todeauna. Publicitatea da oricarei afaceri un aspect folositor, asa ca pacientii gasesc mult mai usor medicii de care au nevoie, tarife, specializari, program de lucru. Lumea e intr-o continua miscare si nu mai este timp.

Cu o simpla cautare pe site-ul “Firma de Incredere” si vei gasi medicul pe care ti-l doresti. Google iti arata in primele randuri “firmele de incredere” , unde te poti folosi imediat de E-Card-ul medicilor. E-Card folositor pentru toate activitatile, iar medicii din Romania sunt ajutati sa se implice in munca lor legata de sanatatea oamenilor!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu