Formatie nunta sau DJ?

De curand au aparut niste controverse legate de tipul de muzica ce este indicat sa fie practicat la anumite evenimente. Nici formatiile si nici DJ-ii nu au avut de suferit pe parcursul acestor ani deoarece fiecare din ei este preferat pentru niste evenimente specifice. Insa, cand un eveniment important este organizat, trebuie sa se tina cont de fiecare detaliu, acestea sa fie bine puse la punct astfel incat totul sa iasa perfect.

Nuntile sunt niste evenimente pretentioase, care necesita mult efort si timp pentru a fi organizate. Tot ce intra in componenta unui astfel de eveniment trebuie sa fie neaparat extravagant, dar nu exagerat, pentru a nu o da in prost gust, insa tot ce ii va inconjura pe viitorii miri in ziua nuntii se presupune ca trebuie sa fie inzecit fata de normal. In orice caz, o nunta nu accepta nicio greseala, oricat de mica ar fi aceasta.

Aranjamentele, inchirierea localului si alte detalii legate de incapere sunt preluate de profesionisti, iar dupa ce totul este bine plasat mai ramane doar problema atmosferei. Care varianta este mai potrivita intre inchirierea unei formatii de nunta sau a unui DJ? Ei bine, chiar daca nu pare, exista niste diferente substantiale, care fac diferenta.

Fiecare dintre aceste 2 tipuri de mentinere a atmosferei prin muzica are avantajele si dezavantajele lui. Incepem cu formatia. O formatie este mult mai flexibila decat este un DJ. Muzica ascultata pe viu este mai apreciata si mai cautata, plus ca o formatie ofera posibilitatea de a interpreta ce melodii se cer in momentele respective, dar si cand sa interpreteze anumite melodii. Oamenilor le este mai usor sa lucreze cu oamenii, decat cu computerele. Insa rolul cheie pe care il are o formatie, probabil si cel mai important, este ca poate sa tina o noapte intreaga ringul de dans plin. Un DJ nu este nici el o varianta proasta. Mai mult ca sigur nu e. Insa depinde de ce gusturi are fiecare si de ce asteptari are de la evenimentul sau. DJ-ii sunt profesionisti la randul lor, si stiu sa mentina atmosfera in felul lor, insa dispun de un anumit playlist pe care il organizeaza de acasa si in functie de ce li se cere cand sunt angajati, plus remixari ale melodiilor.

Nunta este si un eveniment traditional, care de cele mai multe ori se celebreaza prin angajarea unei formatii, insa exista si oameni care prefera sa angajeze un DJ datorita preferintelor lor muzicale. Insa, in concluzie, fiecare are avantajele lui in functie de eveniment, insa exista si unele specifice la care se incadreaza mai bine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu