Parul tau este degradat? Ai nevoie de un tratament cu keratina?

Ca si organele interne sau intreg organismul uman, si parul se poate imbolnavi. Fie pentru ca nu e ingrijit corect, fie din cauza sampoanelor pline de chimicale si uscarii excesive, parul incepe sa se deterioreze odata cu inaintarea in varsta. Mentinerea lui intr-o stare buna si evitarea inceperii caderii firelor de par se poate face foarte simplu cu un tratament pe baza de keratina, o substanta care ajuta la formarea parului in mod natural.

Tratamentul cu keratina se foloseste de obicei atunci cand se vrea netezirea semi-permanenta a parului cu substante naturale, care sa nu atace structura firului de par. Un tratament cu keratina se poate aplica pe orice tip de par, efectul imediat fiind de rearanjare a lanturilor de keratina din structura parului in pozitie plata. Parul se mentine sanatos, nu apar efecte adverse precum caderea parului, podoaba capilara fiind „alimentata” permanent, pe parcursul tratamentului, cu keratina. Stralucirea parului va reveni in urma tratament cu keratina, tratamentul cu origini braziliene fiind foarte simplu de realizat intr-un salon de coafura cum e si Ambra salon. Personalul cu experienta va incepe tratamentul cu spalarea parului si eliminarea resturilor ramase de la produsele cu care a fost tratat parul anterior, apoi il va usca. Cand parul e perfect uscat, se incepe efectiv aplicarea tratament cu keratina, parul fiind impartit in suvite pentru a se aplica uniform keratina. La final, parul e iarasi uscat, apoi intins cu o placa de par. Daca se aplica corect, acest tratament cu keratina foarte bun pentru par va rezista pana la cinci luni, dupa care se va reaplica printr-o noua vizita la salon coafura.

Se va evita in primele zile dupa tratament umiditatea excesiva, accesoriile de par si se vor aplica suplimentar, acasa, produse ingrijire cu keratina si colagen pentru regenerarea firului de par. Printre avantajele tratamentului cu keratina se numara intretinerea mai usoara, cresterea rezistentei lui la caldura si umiditate, hidratarea intensa a firului de par, recapatarea stralucirii parului deteriorat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu