La ce sa fii atent cand incepi sa cauti cele mai bune invitatii botez

La ce sa fii atent cand incepi sa cauti cele mai bune invitatii botez Alegerea invitatiilor de botez pentru cel mai important eveniment din viata micutului nu este chiar asa de grea cum pare la prima vedere, si asta pentru ca posibilitatile sunt infinite, variantele sunt usor de gasit, chiar si daca va doriti ceva mai creativ.

Daca nu prea stiti cu ce sa incepeti cand vreti sa comandati si sa alegeti invitatii de botez, exista cateva criterii de care ar trebui sa tineti cont pentru a nu cadea in banal si nici nu a intra intr-o zona prea pretentioasa. Cum astazi toata lumea isi doreste invitatii botez deosebite, sa nu semene cu nimic pentru a nu lasa impresia de „serie”, de duzina, personalizarile joaca un rol esential. Firmele s-au mulat pe aceasta cerinta si au perfectionat fel de fel de metode de personalizare, de la decupaje, pana la obtinerea unor texturi inedite, poze cu micutul.

Importanta e in faza de inceput alegerea corecta a temei, intuitia unui umor fin care ar trebui sa rezulte din toate invitatiile botez trimise, sintetizarea celor mai importante trasaturi ale personalitatii copilului in cateva elemente de personalizare care sa defineasca pana la urma intreaga petrecere la care vor asista invitatii. Cromatica, nuantele si liniile generale pot sa faca diferenta intre o invitatie de botez simpla si una speciala, exceptionala, si asta pentru ca designul optimizat si integrarea detaliilor in ansamblu, gandirea fiecarui element in ideea intregii petreceri tematice sunt si ele personalizate in cele mai neasteptate moduri.

Textele din invitatii botez, haioase sau sobre, trebui sa fie pe masura evenimentului, nu trebuie sa existe texte care sa fie copiate de undeva, de preferat sa fie inventate de cineva mai creativ din familie. Nu in ultimul rand, preturile invitatiilor trebuie sa fie foarte bine analizate, intrucat, de cele mai multe ori, conteaza complexitatea personalizarilor mai putin decat calitatea. Neaparat trebuie mentinut si un echilibrul perfect intre grafica si text, originalitate si modernitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu