Rezistenta si succesul baloane cu heliu au dus la lansarea pe piata a unor tipuri aparte de baloane cu rol decorativ

Popularitatea crescanda a baloanelor cu heliu i-a determinat pe producatori sa se gandeasca la cat mai multe materiale din care pot fi confectionate baloanele si sa se faca cat mai rezistente pe termen lung, sa impiedice cumva heliul sa iasa rapid din balon. Asa au luat nastere baloanele tip Bubble, Jumbo sau cele din latex sau din folie mai groasa. Un tip aparte de baloane cu heliu foarte rezistente sunt cele jumbo.

Diferenta fata de baloanele cu heliu obisnuite tine de diametru, care este mult mai mare, ajungand si pana la 160 de cm si de modul in care sunt proiectate. In interiorul lor exista baloane mai micute cu diametrul de 10 cm, acestea putand fi de la 100 la 200 de baloane micute in interiorul balonului mare. Cand se sparge balonul mare, baloanele mici vor pluti in aer si vor transforma petrecerea intr-o feerie de culori si forme deosebite. La fel de interesante sunt si baloanele Bubble duble, adica balon transparent intr-un alt balon care dau impresia de 3D si de spatialitate. Fiecare dintre baloane cu heliu Bubble sunt confectionate dintr-un plastic special, care devine transparent dupa umflare si e foarte rezistent. Pentru baloanele din latex, un accesoriu foarte popular este gelul utra hi float, care nu face altceva decat sa le mentina in aer, plutind, mai mult timp. Ultra hi float are in compozitie apa si plastic solubil, se usuca rapid in interiorul balonului si nu permite heliului sa dispara din balon foarte rapid.

Chiar si cu acest tratament, baloane cu heliu, indiferent de compozitie, nu vor pluti mai mult de opt ore, insa pot ramane suspendate mai sus de sol chiar si cateva zile pana cand tot heliul iese din balon. Efectul la coborarea de la inaltimea la care au ajuns baloanele este iarasi deosebit, in sensul ca dau impresia ca danseaza dupa ritmuri numai de ele cunoscute. Baloanele pot fi si tratate cu substante speciale ca sa reziste suspendate chiar si doua zile-daca se vrea rezistenta mai mare de doua zile se pot alege baloanele din folie care rezista si doua saptamani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu