Sistemele video de supraveghere a exteriorului, ochiul care iti tine casa in siguranta

Daca esti proprietarul unei case inseamna ca esti o persoana cu ceva mai multe griji decat una care nu are proprietati. Este si normal, in conditiile in care riscul de a fi victima unui furt este destul de mare. Numarul oamenilor este in crestere, numarul hotilor este in crestere iar proprietatile nesupravegheate sunt din ce in ce mai tentante pentru acestia. Din acest motiv este bine sa ne asiguram ca toate punctele importante ale casei noastre sunt cat mai bine supravegheate. Un element cheie al supravegherii il reprezinta sistemul de supravahere video de exterior. Acesta este primul care intra in contact cu persoanele ce patrund pe proprietatea ta si este cel care iti ofera posibilitatea sa iei atitudine. Practic, daca instalezi un astfel de sistem, atunci cand vezi un intrus poti sa suni la politie si poti sa eviti un furt, deoarece poate sa ia ceva timp pana ce acesta sa intre in casa. Pentru a fi cat mai eficient, sistemul de supraveghere video trebuie sa fie de cea mai buna calitate si sa aiba dotarile necesare.

Ce caracteristici trebuie sa prezinte un sistem de supraveghere video de exterior?

Atunci cand esti in cautarea unor sisteme de supraveghere video exterior, trebuie sa te asiguri in primul rand ca acestea sunt de buna calitate. Este esential sa alegi firme in care ai incredere sau in care au incredere cei din jurul tau. Este adevarat ca pot exista si firme care sa fie mici si cu toate astea sa aiba o calitate foarte buna, insa in domenii precum securitatea, este bine sa nu iti asumi niciun risc. Un alt lucru esential este ca sistemele de supraveghere video de exterior sa fie echipate cu camere rezistente. Acestea trebuie sa fie introduse in carcase care sa reziste la imtmperii si la temperaturi extreme si de asemenea, sa poata sa faca fata unor lovituri sau unor incercari de distrugere. Primul lucru pe care il va face un hot in momentul in care va descoperi un sistem de supraveghere video, va fi incercarea de a-l distruge. Asigura-te ca acest lucru nu este posibil. Un sistem de supraveghere video de exterior trebuie sa aiba o rezolutie cat mai buna, in asa fel incat sa permita recunoasterea faciala si descoperirea detaliilor si de asemenea, trebuie sa fie dotat cu infrarosu. Acest lucru ii permite sa filmeze si pe timp de noapte, ceea ce este un mare avantaj.

Asigura-te ca DVR-ul pe care se inregistreaza imaginile are suficient spatiu, in asa fel incat sa poata inregistra cel putin 30 de zile. Daca vrei eficienta maxima in acest sens, poti opta pentru camere de supraveghere cu detectare de miscare. In felul acesta vor filma doar in momentul in care exista miscare si te vei bucura la maxim de eficienta sistemului de supraveghere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu